Een nieuwe badkamer? Bouwreno uit Bree, Limburg zorgt ervoor!

Contacteer ons

Badkamerrenovaties met uitstekende prijs/kwaliteit

Uw badkamer zou wel eens een van de drukst bezochte ruimtes in huis kunnen zijn, waar het hele gezin de dag start en eindigt. Kan uw oude, ouderwetse of afgeleefde badkamer een grondige opfrissing gebruiken? Uw droombadkamer start met het vinden van een betrouwbare aannemer die luistert naar uw wensen. Bouwreno uit Bree, Limburg, is uw professionele referentie in badkamerrenovaties. Wij verbouwen uw badkamer met een perfect evenwicht tussen budget en kwaliteit, met een maximum aan comfort en gebruiksgemak. Voor een totaalplaatje dat klopt!

0474 63 95 37

Een badkamer die bij u past

Wij verzorgen badkamerrenovaties in grote en kleine badkamers volgens de kneepjes van het vak. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw badkamerrenovatie stap voor stap vorm krijgt, van loodgieterij tot elektriciteit, van tegels tot badkamermeubels. Hierbij zit het hem bij Bouwreno ook in de details, met de feilloze afwerking die u van ons gewoon bent en in service, zoals een correcte oplevering binnen de afgesproken tijd. Zo wordt uw oude badkamer in geen tijd een droombadkamer.

Bel 0474 63 95 37

Realisaties

Meer informatie over uw toekomstige badkamerrenovatie? Contacteer Bouwreno in Bree, Limburg meteen en vraag uw gratis offerte aan!